YouTube Oynatma Listesi İndirme İşlemleri PC Evet, ssyoutube.com tamamen ücretsizdir ve herhangi bir kayıt gerektirmez. Ssyoutube.com’un ana sayfasında, kopyaladığınız YouTube video URL’sini yapıştırın. Tarayıcınızın yeni bir sekmesinde ssyoutube.com adresini ziyaret edin. Mobil cihazlarınız aracılığıyla YouTube kısa oyunlarında sonsuz içerik izleyin. Uzun biçimli video içeriğinden sıkıldıysanız, YouTube şortları, eğlenceniz için 1 dakikanın altında videolar sağladı.

  • Kayıtlı olmayan kullanıcılar sitede sadece video izleyebilirken, kayıtlı kullanıcıların sınırsız sayıda video yüklemesine ve videolara yorum eklemesine izin verilir.
  • Ücretsiz sürümde tek seferde tek video indirmen sınırlaması var.
  • Ancak son zamanlarda bu platformda bazı güvenlik açıkları ve sorunlar ortaya çıktı.
  • Dün Youtube.com’dan Premium olduğum halde 40 tane video indirmiştim şu an hepsi silinmiş.
  • Bağlantıyı yerleştirin ve dosyaları içe aktarmaya başlamak için + düğmesine basın.

Üstelik iTube HD Video Downloader, videolar için altyazı ve çoklu dil desteği de sunuyor.

Converto.io internetteki bir bağlantı aracılığıyla video indirmek için kullanılan başka bir popüler araçtır ve kullanımı oldukça kolaydır. Kullanıcıların tek yapması gereken, bir YouTube URL’sini kopyalayıp Converto.io’ya yapıştırmak ve videolarını indirmek için “Convert” butonuna tıklamaktır. Converto.io, kullanıcıların herhangi bir özel yazılım indirip yüklemesine gerek kalmadan herhangi bir YouTube videosunu indirip MP3 veya MP4 formatlarına dönüştürmesine olanak tanır.

Mac’te YouTube Videoları Nasıl İndirilir?

Bu uygulama, JAYD’nin düzgün çalışabilmesi için ihtiyacınız olan bir ortam sunar. Scriptable’ı yükledikten sonra JAYD’yi de yüklemeniz gerekiyor. Sonrasında youtube video indir’a gidip indirmek istediğiniz video yanındaki More seçeneğini seçebilirsiniz. İnternetteki herhangi bir yerden video indirmeden önce, etik veya yasal olmayabileceğini aklınızda bulundurmalısınız.

  • Dilerseniz videoyu sadece sesten oluşan bir MP3 dosyasına da dönüştürebilirsiniz.
  • TubeMate, YouTube videolarını indirmek için kullanılabilen popüler bir Android uygulamasıdır.
  • Bunlar arasından size en uygun olanı seçerek indirme işlemine devam edebilirsiniz.
  • Bu rehber yazıda en iyi YouTube video indirme siteleri ve programlarını bulacaksınız.
  • 4K Video Downloader programını indirdikten ve kurulumunu tamamladıktan sonra masaüstünüzde programın bir kısayolunu göreceksiniz, bu kısayola tıklayarak programı açabilirsiniz.

Uygulamanın birincil amacı YouTube’dan video indirmektir.

Format listesi hem videoyu hem de sesi içerir (MP3, M4A, AAC, MP4, 3GP, AVI, vb.). Güvenilirliği ve kullanıcı dostu arayüzü, web sitesinin en büyük avantajıdır.

Videoder Video Downloader App

Bu nedenle, iPhone’unuzdaki kullanılabilir alanı temizlemek ve yeni videolar için yer açmanız gerekebilir. By Click Downloader ile YouTube’un yanı sıra Facebook, Soundcloud, Instagram, Vimeo ve diğer birçok platformdan video indirebilirsiniz.

By Click Downloader’ın en büyük avantajlarından biriyse popüler tarayıcıların neredeyse hepsiyle tam uyumlu olması. Çalma Listesini İndir butonuna tıkladığınız zaman kopyaladığınız linki tekrar yapıştırmanıza gerek yok. Program, linki otomatik olarak algılayacak ve ayrıştırma işlemini başlatacak. Standart plan ile aynı anda yalnızca 10 video indirebileceğiniz için karşınıza bir yükseltme ekranı çıkabilir.

  • İstediğinizi kaydettikten sonra, ekranın üst kısmındaki durdur düğmesine basın ve kaydınız duracaktır.
  • youtube mp4 kısa videosunu cihazınıza indirmek için aşağıdaki basit adımları izleyin.
  • YouTube için HD videoları mp4 olarak indirip dilediğiniz formata dönüştürebiliyorsunuz.
  • Seçiminizi yapıp, işlemi tamamlamak için kaydet’i seçmeniz gerekiyor.